Huurcontract voorbeeld


Welk huurcontract voorbeeld kunt het beste gebruiken?

Er zijn verschillende soorten huurcontracten voor woningen, bedrijfsruimten.

Voorbeeld huurcontract woning

Als u een voorbeeld huurcontract woning gebruikt, is dat om bepaalde zaken vast te leggen tussen huurder en verhuurder. Beiden zijn gebonden aan het huurrecht. In het huurcontract moeten in elk geval zaken staan als de huurprijs, de hoogte van de borg, het adres en een omschrijving van het gehuurde, de datum van ingang van het huurcontract, het tijdstip en wijze van betaling, de datum waarop jaarlijks de huur wordt verhoogd, de afspraken over de onderhoudsverplichtingen, de huisregels, de handtekening van de huurder en de verhuurder.

Voorbeeld huurcontract bedrijfsruimte

Voor bedrijfsruimten geldt het regelend recht. D.w.z. dat huurder en verhuurder zelf meer zaken mogen vastleggen over bijvoorbeeld de duur van de huurovereenkomst en het opzeggen daarvan. De inhoud kan dus meer op uw wensen worden afgestemd. Neem voor een voorbeeld huurovereenkomst bedrijfsruimte even contact op voor een voorbeeld op maat.

ROZ huurcontract modellen

Veel gebruikte modellen zijn afgeleid

xenical shipper \ japan pharmacies \ discount code for strattera \ cheap levitra on line in the uk \ canadian pharmacy paypal

uit de huurcontract voorbeelden die staan vermeld op de website van De vereniging Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Deze modellen kunt u gratis downloaden.

Is uw huurovereenkomst geldig

Veel zaken zijn het huurrecht vastgelegd. Toch zijn er mogelijkheden om bijzondere afspraken tussen huurder en verhuurder te maken. Bijvoorbeeld bij dringend eigen gebruik in de toekomst. Wilt u advies over uw huurovereenkomst? Vraag dan vrijblijvend advies aan onze huurrecht advocaten.

test