SWG Advocaten


SWG Advocaten & Juristen werkt landelijk

SWG Advocaten & Juristen is een praktisch ingesteld advocatenkantoor met advocaten en juristen die op verschillende rechtsgebieden juridische diensten verlenen aan zowel ondernemers als particulieren. Wij adviseren en procederen door heel Nederland en – als dat nodig – is daarbuiten.

Korte communicatielijnen

U heeft bij SWG Advocaten & Juristen steeds hetzelfde aanspreekpunt. Goede agendering en vooruitstrevende automatisering maken het mogelijk dat uw belangen adequaat worden gediend. Door volledige verslaglegging binnen ons geautomatiseerd systeem, kunt u zichzelf op de hoogte houden van de vorderingen in uw zaak. Vraagt u om een inlogcode en het gehele dossier is voor u inzichtelijk.

Relaties

Kwaliteit, kosten en haalbaarheid van de zaak staan centraal bij behandeling van uw zaak. Daaruit ontstaat vertrouwen. De afweging vooraf wordt samen
met u gemaakt. Tariefafspraken maken wij transparant en overzichtelijk. Geen verrassingen achteraf, zodat u ook een volgende kwestie vertrouwd bij ons kunt neerleggen.

Juridisering

Door de voortschrijdende juridisering van onze maatschappij zijn juridische vraagstukken veelal complex en hebben zij betrekking op meerdere rechtsgebieden. SWG Advocaten & Juristen heeft een deskundig en betrouwbaar team van advocaten en juristen dat samenwerkt op verschillende rechtsgebieden: personen- en familierecht, vastgoed (met de nadruk op huurrecht), maar u kunt ook bij ons terecht voor zaken in: arbeidsrecht, pensioenrecht, (sociaal) verzekeringsrecht, ondernemingsrecht en algemeen verbintenissenrecht.

test